cormitec6 natuursteen hd nl  cormitec7 natuursteen hd nl
cormitec blauwsteen   nl
cormitec3 zelfreinigend nl

Idrosil 1002

Idrosil 1002 - waterafstotede en olie afstondende technische eigenschappen - msds Idrosil 1002 - waterafstotede en olie afstondende technische eigenschappen - tds
Idrosil 1002 Print

Idrosil zelfreinigende werking voor poreuze natuursteen

Idrosil 1002 geeft uw gevel een volkomen nieuw micro-gestructureerd oppervlakte. Samen met de behandeling van de deeltjes geeft dit een super-hydrophobe, niet nat te krijgen oppervlakte. De afrollende regendruppels nemen de slechts lichtvastzittende vuildeeltjes gemakkelijk mee.

Dit nieuw ontwikkeld product combineert de waterafstoting met de van de Lotusplant overgenomen microstructuur aan het oppervlakte. De contacthoek voor water en de laag is 170°-180° . De hechting is tot een minimum gereduceerd. Het gevolg: water met vuil rolt volledig van de gevel af en gevels blijven duurzaam droog en schoon. Ook de bijzonder belaste regenzijden.

Een toepassing ligt hier bij historische gebouwen. De aantasting van het veelvuldig gebruikte zandsteen, waarvan Obernkirchner, Udelfanger en Bentheimer de meest voorkomende zijn, is een gekend fenomeen. Ook de aantasting van kalksteen en mergel is gekend.
Voor de toepassingen op historische gebouwen moet rekening gehouden worden met de beperkingen van het product. De toepassing kan slechts aangewend worden voor specifieke materialen. De te behandelen substraten moeten mat tot halfglanzend zijn. Toegepast op marmer geeft het product een bescherming maar neemt het de glans weg, kortweg het kan hiervoor niet gebruikt worden. De witte kleur kan ook problemen geven en beperkt het toepassingsgebied. Daartegenover is het perfect toepasbaar op zandsteen, kalksteen en analoge producten.

Lees meer over IDROSIL 1002

Lees meer over IDROSIL 1002 zelfreinigende bescherming van beton

Lees meer over IDROSIL 1002 hydrofobe bescherming van cellenbeton

 
<i
 
CormiteC b.v.b.a Lageweg 60     B-8930 Menen D.Desschans:+32(0)476/29.28.72
G.Sirejacob:+32(0)475/93.99.93
Fax:+32(0)56/51.94.74 info@cormitec.be